Lezers kunnen nu kaarten aanschaffen

EDE De geplande vliegshow op 22 augustus, de eerste zaterdag van de Heideweek, krijgt steeds meer vorm. Vrijwel alle contacten zijn gelegd, en diverse partijen hebben hun medewerking toegezegd. Deze week is er groot nieuws te melden.


De Koninklijke Luchtmacht heeft de toezegging gedaan om met het KLu Apache Demo Team aanwezig te zijn op dit evenement en tevens een demonstratie te geven. Deze zeer spectaculaire act was ook één van de deelnemers bij de Jan Hilgers Memorial Airshow op de Ginkelse Heide in 2010. Daarnaast zal ook de Spitfire Mk.IX van de Stichting Koninklijke Luchtmacht Historische Vlucht (SKHV) een demonstratie verzorgen.

En of het allemaal nog niet genoeg is zal ook de bommenwerper B-25 Mitchell van SKHV deelnemen aan dit mooie evenement. Het vliegprogramma is hiermee al een stuk uitgebreider dan dat wat de organisatie in eerste instantie voor ogen had. Ook op de grond zal er genoeg te zien en te doen zijn. Zo kunt u deze dag authentieke militaire voertuigen bewonderen en zich wanen in een echt militair vliegkamp, zoals deze in WOII was ingericht.

TOEGANG In verband met de beperkte ruimte op het evenemententerrein worden er maximaal 15.000 toegangsbewijzen verkocht, hierbij geldt dan ook echt ‘op is op’. De voorverkoop is allereerst exclusief beschikbaar voor de lezers van Ede Stad. Vanaf woensdag kan men via www.edestad.nl een toegangsbewijs voor Wings of Freedom aanschaffen.

Vanaf vrijdag 5 juni kunnen bezoekers ook via de website van Wings of Freedom, www.vliegshowede.nl, een entreebewijs kopen. Onder de eerste 1000 toegangsbewijzen verloot de organisatie een hele bijzondere prijs. De gelukkige winnaar zal op zaterdag 22 augustus achter de piloot van een Yak-52 plaatsnemen en een rondvlucht maken. Om het evenement financieel mogelijk te maken is de organisatie nog op zoek naar sponsoren. Deze sponsoren worden op deze dag exclusief in de luxe officiersmess met alle egards ontvangen. Heeft u interesse en wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden ontvangen?

Stuur dan een e-mail naar: marketing@vliegshowede.nl . Met Wings of Freedom Herinneren, Herdenken en Vieren we 70 jaar vrijheid. Meer informatie over het evenement is beschikbaar op de website: www.vliegshowede.nl