Vanaf 8.00 uur kan men parkeren en rijden de pendelbussen naar de hei. Voor vervoer per bus wordt een bijdrage van € 5,00 p.p. gevraagd. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kaartjes voor de bus zijn te koop op de parkeerplaatsen en zijn geldig voor de heen-en terugreis. De bussen rijden tot ver na het einde van het evenement naar de parkeerplaatsen terug.

Lopen halte Papendal en Koningsweg
De bushalte van de bussen die rijden vanaf Papendal en Koningsweg ligt niet vlakbij het evenemententerrein op de hei. Men moet een stukje lopen. Het is een route door natuurgebied en daardoor wat moeilijker begaanbaar. De bushaltes/uitstapplaatsen parkeerplaatsen Ede liggen dichter bij de hei. Dus als men wat minder goed ter been is, kan men beter naar een parkeerplaats in Ede rijden.

 Let op!
De bussen de hele dag rijden heen en terug. Maar tussen 15.45 uur en 16.45 uur (dit kan een half uur later zijn) zijn de opstapplaatsen van de bussen richting Papendal en Koningsweg onbereikbaar. Dit komt omdat op dat moment de snelle vliegtuigen overvliegen zoals het bijzondere Breitling Jet Team. Deze vliegtuigen hebben meer ruimte nodig, waardoor het looppad richting deze bussen moet worden afgesloten. Dit geldt niet voor de bussen richting Ede.