De hoofdsponsors van de Jan Hilgers Memorial Airshow 2010 : Xcellent ICT Groep, Zegers Bouw, ITN, Ekris, Koninklijke landmacht, Ede stad, Gemeente Ede, Verhuurstad, Koninklijke luchtmacht, Vlasman

Xcellent ICT Groep

Xcellent is een landelijk opererend ICT bedrijf centraal gevestigd in Amersfoort. Onze belangrijkste doelstelling is door het aangaan van een strategisch partnership, bedrijven te ontzorgen op het gebied van ICT dienstverlening. Zodoende kunnen onze klanten zich volledig concentreren op hun kernactiviteiten. Xcellent kent daartoe drie productgroepen; managed services, consultancy en outsourcing/beheer. In combinatie met levering van hard- en software implementeren wij totale ICT omgevingen al dan niet in combinatie met een beheer- of outsourcingcontract waarbij continuïteit en schaalbaarheid een kernwaarde zijn. Kortom: Xcellente maatwerkoplossingen in ICT ontzorging.

http://www.xcellent.nl
 

 

Zegers Bouw

Vakkundig, vernieuwend en vooraanstaand actief. Met als speerpunten: professioneel onderhoud, utiliteitsbouw en woningbouw. Al vanaf 1929!

Onze naam klinkt ook door als projectontwikkelaar die aan de geboorte en realisatie staat van tal van gerenommeerde projecten. Onze participerende projectontwikkeling verdient en krijgt steeds meer prioriteit en legt het fundament voor een gezonde groei en consolidatie van het bedrijf zoals dat in 1929 werd opgericht.

http://www.zegersbouw.nl/

 

 

ITN

ITN is een totaalinstallateur met ruim 120 medewerkers die voor haar klanten totaaloplossingen realiseert door heel Nederland. De medewerkers hebben een uitmuntende kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, toegangscontrole systemen, brandbeveiliging en technisch beheer Het hoofdkantoor van ITN is gevestigd in Ede een nevenkantoor is gevestigd in Assen. Beide kantoren voeren haar activiteiten uit in de utiliteit, industrie, zorgsector, luxe woningbouw en bij de overheid.
 

 

Ekris

Ekris ziet zichzelf als een flexibel, klantvriendelijk, sportief en dynamisch bedrijf met een groot aanbod van producten en diensten, waarbij een verregaande vorm van dienstverlening wordt nagestreefd, al ruim 80 jaar. De klant moet de beleving hebben dat het met Ekris op een ongedwongen manier goed zaken doen is. Kortom: Ekris inclusief extra's. 

Met vestigingen in Arnhem, Nijkerk, Utrecht, Veenendaal en Zeist bieden wij onze klanten een uitgebreid aanbod aan service producten en diensten. Het resultaat van een continu proces waarin alle facetten van een perfecte en efficiënte dienstverlening maximaal onze aandacht heeft.

http://www.ekris.nl

 
   

Koninklijke Landmacht

De Koninklijke Landmacht maakt het mede mogelijk om dit fantastische luchtvaart evenement te realiseren. De Koninklijke Landmacht ondersteunt ons in belangrijke mate met personeel en materieel.


http://www.landmacht.nl
   

Ede stad

http://www.edestad.nl
   

Gemeente Ede

http://www.ede.nl
   

Verhuurstad

http://www.verhuurstad.nl
   

Koninklijke luchtmacht

De Koninklijke Luchtmacht ondersteunt de Jan Hilgers Memorial Airshow met medewerkers en materieel.


http://www.luchtmacht.nl

   

Vlasman


http://www.vlasman.nl